Pages

Monday, April 6, 2015

ေစာင္းလ်ားသီး ႏွလံုးေရာဂါ ျဖစ္ပြားမႈမွ ကာကြယ္ေပးတယ္


ေစာင္းလ်ားသီးမွာ ကယ္လိုရီ ပါဝင္မႈနည္းၿပီး ဗီတာမင္ ေအ၊ အမွ်င္ဓာတ္နဲ႔ ပိုတက္စီယမ္ေတြ မ်ားစြာပါဝင္ပါတယ္။

ပိုလီဖီေနာနဲ႔ အင္တီေအာက္ဆီးဒင့္ေတြ ပါဝင္ၿပီး ႏွလံုးနဲ႔ ေသြးေၾကာေတြ ေရာင္ရမ္းမႈကို တြန္းလွန္ေပးႏုိင္ပါတယ္။ ေဇာင္းလ်ားသီးရဲ႕ အရသာက ဘာနဲ႔မွ မတူဘဲ တစ္မူထူးျခားပါတယ္။

အခြံႏႊာစရာ မလိုဘဲ လွီးစားပါက ၾကယ္ပံုသဏၭာန္ ေလးေတြ ရွိပါတယ္။ ေစာင္းလ်ားသီး တစ္လံုးကေန ၂၈ ကယ္လိုရီ၊ ဗီတာမင္ေအ ၅၆ အိုင္ယူ၊ အမွ်င္ဓာတ္ ၂ ဒသမ ၅ ဂရမ္၊ ပိုတက္စီယမ္ ၁၂၁ မီလီဂရမ္ကို ရရွိႏုိင္ပါတယ္။

 Good Health

No comments:

Post a Comment